Cartiere Ermolli

Onze productievestiging bevindt zich in Moggio Udinese (UD), aan de voet van de Karnische Alpen, waar in 1758 de eerste papierfabriek werd opgericht. De locatie is gekozen vanwege de overvloed aan beschikbare grondstoffen, katoenen vodden en draad van de textielindustrie, duidelijk helder water aan de samenvloeiing van de Aupa-stroom, de Fella-rivier en een klimaat dat gunstig is voor de perfecte vorming en droging van het vel papier. Na de industriële revolutie te hebben meegemaakt, twee wereldoorlogen en de catastrofale aardbevingen van 1976 te hebben overwonnen, heeft de technologische evolutie altijd centraal gestaan ​​in de aandacht van het bedrijf met als doel de productkwaliteit geleidelijk te verhogen en de productie te diversifiëren, evenals de voortdurend toenemende productiviteit van de fabriek. Cartiere Ermolli vertegenwoordigt het evolutionaire resultaat van deze lange traditie, in een gebied van zeldzame schoonheid op 320 m boven de zeespiegel. 52.600 m² waarvan 22.000 overdekt.

Image
Image

Estudi Graf, S.A.

ESTUDI GRAF, S.A., de merknaam van het bedrijf "Sistemes d'embalatge", werd geboren in 1988 in Girona na meer dan 30 jaar ervaring in de verpakkingsindustrie door de oprichters.

Gespecialiseerd in de distributie en vervaardiging van verpakkingen voor verschillende sectoren, zoals de voedings- en detailhandel en de foodservice.

Vanaf het begin is het onze filosofie om de klant wereldwijd te bedienen in het hele verpakkingsproces, wat de diversiteit van onze producten verklaart en onze focus op het aanbieden van de nieuwste innovaties op de markt.

Daarom bieden we verpakkingsoplossingen en leveren we specifieke producten aan onze klanten, op een duurzame, veilige, concurrerende en innovatieve manier. Wij verdelen eersteklas producten, met de hoogste kwaliteitsnormen in producten en diensten.

Nordic Paper

Nordic Paper is een onafhankelijke fabrikant van papier en pulp van de hoogste kwaliteit. Bij ons bedrijf vormen de medewerkers van de fabrieken het hart van ons bedrijf.

Wij zijn gevestigd in Scandinavië en Canada – midden in de natuur waar de grote bossen grondstoffen leveren voor ons vetvrij papier en ons iamKraft® kraftpapier. De natuur is een belangrijke factor bij de productie van ons premium kwaliteitspapier. Door de korte zomers en koude winters groeien de bomen langzaam, waardoor er lange vezels ontstaan ​​waarmee wij een sterk kraftpapier kunnen maken.

Onze vijf papierfabrieken zijn gevestigd in Bäckhammar, Åmotfors en Säffle in Zweden, Greåker in Noorwegen en Québec in Canada. Alle fabrieken produceren papier en in Bäckhammar produceren wij ook onze eigen pulp.


Wij dateren uit het einde van de 19e eeuw en hebben de ervaring die nodig is om een ​​toonaangevende producent te zijn met export naar meer dan 70 landen. Het is ook voor ons van het grootste belang om aan de strenge milieueisen te voldoen en deze te overtreffen en bij te dragen aan de transitie naar een circulaire en biogebaseerde economie.

Nordic Paper is de natuurlijke leider op het gebied van speciaal papier. Ons bedrijfsconcept is om geselecteerde klanten superieure service en kwaliteit te bieden. Om een ​​positieve cultuur op de werkvloer te bevorderen, hebben we vier kernwaarden:

Verantwoordelijkheid - We nemen de verantwoordelijkheid voor ons eigen welzijn en dat van anderen op het werk en creëren een veilige en aantrekkelijke werkplek. Onze verantwoordelijkheid voor kwaliteit en levering levert tevreden klanten op. Verantwoord handelen voor het milieu, voor huidige en toekomstige generaties, zorgt voor duurzame resultaten.

Respect - Gelijke waarde voor mensen is voor ons vanzelfsprekend. We respecteren elkaar en ontmoeten iedereen zoals we behandeld willen worden.

Samenwerking - We werken met elkaar en met onze stakeholders om succes te creëren. Door gebruik te maken van elkaars verschillen en sterke punten worden we samen beter.

Ontwikkeling - We dagen uit wat we vandaag doen en stellen nieuwe en evoluerende doelen. Ons werk met continue verbetering betekent dat we nieuwe niveaus bereiken.

Deze vier kernwaardewoorden vormen de basis van onze Code of Conduct, die de waarden vertaalt naar daden.

Image
Image

Sacchital producten

Sacchital probeert al jaren flexibele verpakkingen (food en non food) te matchen met de wereld van papier. Het milieu, zijnde "groen" , milieuvriendelijk en, duurzaamheid zijn belangrijke prioriteiten voor de hedendaagse consument. Zelfgemaakt en ambachtelijk, veilig en goed bewaard, is wat consumenten verlangen van de producten die zij kopen.

Het antwoord is het PaperFlex®-systeem van de Sacchital Group.

logo-paperflex-system

Paperflex System® is het geïntegreerde systeem van flexibele verpakkingen waarbij papier wordt gecombineerd en gelamineerd met polymeren om innovatieve en milieuvriendelijke materialen te creëren, waaronder gestanste doorzichtige vensters,  een hoge vereiste barrièrebescherming behouden die een lange houdbaarheid garanderen en gemakkelijk in de handling zijn.. Dankzij de gecombineerde knowhow van Sacchital (papier), Akerlund (aluminium) en Neophane (plastic films), en het vermogen om nieuwe trends te initieren en uit te werken, ontwerpt Sacchital een op maat gemaakte papieren verpakking voor elk product, food of non food.

naturalogo-natura-papier

logo-natura-paper

In navolging van de voorschriften van het Aticelca-protocol voor recyclebare papiermaterialen, heeft Sacchital samengewerkt met grote spelers in de voedingsindustrie om een lijn van op papier gebaseerde recyclebare verpakkingsproducten te ontwikkelen. Een vlaggenschipvoorbeeld is het project dat samen met Barilla is uitgevoerd voor de koekjes- en koekjeslijn Mulino Bianco. Door de juiste verhoudingen tussen papiergewicht, polymeerfilmdikte en lijmsamenstelling te selecteren, is bewerkstelligd dat de resulterende film voldoet aan de vereiste specificaties voor recycleerbaarheid.

logo-vista-paper

In samenwerking met Rana heeft Sacchital een nieuw verpakkingsconcept geïntroduceerd, waarmee een revolutionaire, once in a lifetime verandering in de manier waarop vers voedsel wordt verpakt, wordt ingezet: een papieren verpakking, met een gestanst doorzichtig venster, luchtdicht, met hi-barrier eigenschappen. De innovatie heeft Sacchital de Pack Award van Packology (Packaging and Processing Technology Convention) opgeleverd in de categorie voedselverpakkingen. Tegenwoordig krijgt Sacchital verzoeken uit verschillende landen en industriesectoren (zoetwaren, chocolade, bakkerijproducten, vleeswaren, kaas en zuivelproducten, 4th Range, sandwich, hamburgers) om op maat gemaakte producten op basis van papier te ontwikkelen.

logo-forma-paper

De combinatie van papier en polymeerfolie heeft geleid tot een geheel nieuw verpakkingsconcept voor verse voedingsproducten. Introductie van Forma Paper®, een verpakking gemaakt van een hi-barrier dekselfilm in papier met doorkijkvenster, verzegeld op een hi-barrier bodemvlies in thermisch vormbaar papier, recyclebaar volgens het Aticelca-protocol.

logo-idea-paper

Een op maat gemaakte verpakking van papier, opgemaakt  in stijl, vorm, materialen, papierspecificaties en afwerkingstechnieken om een aangenaam aanvoelend gevoel en een aantrekkelijke uitstraling te bereiken en tegelijkertijd het product- en merkimago te versterken. Deze materialen zijn geschikt voor elke verpakkingsmachine, elke verpakkingstechniek en kunnen zowel aan de buiten- als aan de binnenkant worden verpakt of beide.

Adres

Dukker Paper & Pulp Agencies B.V.
Sluispolderweg 81
1505 HJ Zaandam
The Netherlands

Bereikbaarheid:
Tel: +31 75 6224506
GSM +31 6 53412010
E-mail: info@dukkerppa.nl